Kerstdag quoi?

Ah, was het zondag kerstavond en gisteren kerstdag? Niet veel van gemerkt hoor. Zondagavond heb ik tot 1am in mijn zetel liggen kijken naar den teevee en daarna heb ik me klaargemaakt en zijn we naar de Lagoa getrokken tot ’s anderendaags ’s middags. Gelukkig hebben ze daar een groove & trance zaal want dat geboenk beneden… Misschien doe ik volgend jaar mijn sportschoenen aan en ga ik mee fitnessen met de rest van het volk in de grote zaal beneden.

Mijn kerstdiner? Een vegetarische lasagne uit het eetcafé van mijn ouders, zelf gemicrogolfd! Voor mij geen overtollige kilo’s, dank u. Allemaal te leeg en te lui om naar de kerk te gaan, maar u volsteken met kalkoen en cadeaus openmaken mag dan weer wel. ‘k Heb ook pertinent geweigerd om te antwoorden op SMS-gewijze kerstwensen. Voel u vooral niet persoonlijk aangevallen! Uit elementaire beleefdheid beantwoord ik face-2-face kerstwensen met een welgemikte “wok zovele”. And that’s stretching it!

Volgende week ga ik wel lekker gourmetten met de vriendjes, al is het maar om een fond te leggen voor het daarop volgende feestgedruis. En de cata is terug open!

~ door man+plan op december 26, 2006.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: