the girl

Ik lees al een hele tijd het blog van Abby Lee, aka the Girl with a One-Track Mind. In haar blog schrijft ze heel expliciet over haar sexuele exploten. Abby Lee is uiteraard een pseudoniem, ze deed heel erg haar best om anoniem te blijven maar sinds ze een boek uitbracht en bijhorend wat media-aandacht kreeg (lang leve de tabloids!) is die anonimiteit verloren gegaan.

Haar echte naam is Zoe Margolis en ze werkt in de filmbranche. Een job die ze ondertussen kwijtgespeeld is, dooced dus. Dat was te verwachten, maar een best-seller zal haar ook wel geen windeieren gelegd hebben (er is sprake van een six figure advance). Uiteraard zijn er ook foto’s verschenen op het web en gisteren was ze te zien bij Sharon Osbourne.

Soms is het toch beter als je geen gezicht op bepaalde mensen kunt plakken, om maar te zwijgen van de ongracieuze entree dat ze maakt. Ze doet mij denken aan Janice Soprano. En is dat het enige kleedje dat ze heeft? Zo stond ze ook al op de daarnet gelinkte foto! Hopelijk krijgt ze veel geld voor haar appearances.

Shattered fantasies…

~ door man+plan op september 14, 2006.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: