Zooomr 2.0

Nog 2 dagen en Zooomr 2.0 gaat live. De voornaamste nieuwigheid worden de zogenaamde SmartSets, waarbij je sets kan creëeren a.d.h.v. bepaalde criteria zoals tags, users, geotags, etc… Hiermee wordt dan ook het grootste gemis van Zooomr opgevuld, een klein overzicht en screenshots waren eerder te vinden bij TechCrunch.

Ik vind Zooomr wel cool, zeker nu ik een ongelimiteerde pro account heb gratis en voor niets. Wat hen onderscheid van de concurrentie is het gebruik van trackbacks, de integratie van geotagging en de mogelijkheid om geluid in de vorm van zn “Zooomrtations” toe te voegen aan een foto. Allemaal wreed wijs. Wat ik wel nog mis zijn notes, kwestie van de foto’s visueel te annoteren. Wie weet, misschien is dat ook één van de nieuwe features want behalve de toevoeging van sets is er nog niet veel bekend.

Moest hun service nu ook nog eens geïntegreerd worden in Flock, dan zijn we helemaal gelukt. Maar volgens mij hebben die een deal met Yahoo en zal een rechtstreekse Flickr concurrent er dus niet aan te pas komen.

~ door man+plan op juli 12, 2006.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: